Чаннат чанд дарвоза дорад?

0
Таблиғ барои пешрафти сомона

#Савол

Чаннат чанд дарвоза дорад?

#Ҷавоб

Ҷаннат ҳашт дарвоза дорад.

Ҳамрасонӣ кунед (Поделитесь)